Skip to main content

Blog

Tips, tricks en het laatste nieuws

 • Vogeltelweekend 2022

  Het is vogeltelweekend en we kunnen wel vaststellen dat de belangstelling hiervoor elk jaar toeneemt. Het is interessant en eigenlijk ook wel gezellig zo vogels spotten. Om alles uit deze dag te halen hebben wij een blog geschreven met enkele handige apps en leuke activiteiten.

  Lees verder
 • Beste habbittracker Apps 2022

  Het is weer tijd voor nieuwe goede voornemens. We zijn helemaal klaar met 2021 en klaar voor een nieuw en beter 2022. Wij willen uiteraard dat je slaagt in je goede voornemens en hebben daarom de beste apps uitgezocht die je hierbij kunnen ondersteunen.

  Lees verder
 • De beste draadloze opladers

  Kan ik mijn gsm draadloos opladen? Zo ja, welke draadloze oplader is het beste? En wat zijn de voor- en nadelen van draadloos opladen? Youfone legt het uit.

  Lees verder
 • Headphones die bij jou passen

  Weet je niet welke oortjes je moet kopen en waar je op moet letten? Wij hebben een toplijst voor jou samengesteld van de beste headphones.

  Lees verder
 • De leukste kerstapps

  Ontdek de leukste kerstapps hier. Kerstrecepten, kerstmuziek, kerstquiz, videocall met de Kerstman. Noem maar op, wij hebben het voor jou samengevat.

  Lees verder
 • TIPtok: Tips voor TikTok gebruikers

  Hé, fellow TikTokker of misschien eerder een fan van Instagram Reels of beide? Vind jij het helemaal leuk om van het ééne filmpje naar het andere te scrollen, maar misschien droom jij er ook wel van om zelf viral te gaan op TikTok en Reels? 

  Lees verder
 • professionele foto's nemen met je GSM
  Hoe maak ik professionele foto’s met mijn GSM?

  Je ziet al die foto’s op Instagram voorbij komen en vraagt je waarschijnlijk af: “hoe doen ze dat toch?”. Wij kennen de technieken en delen deze graag met jou! De termen ISO-waarde, diafragma en pixels zullen je niet langer afschrikken. En welke GSM’s hebben nu eigenlijk de beste camera’s?

  Lees verder
 • Gezinsabonnement GSM Youfone
  Onmisbare apps voor ouders

  Een leven zonder apps kan je je bijna niet meer inbeelden. Toch doen we nog veel zaken op de ouderwetse manier. Vaak is dit omdat we niet weten dat er een app voor bestaat. Een app voor jullie gezamenlijke weekplanning, een app ter inspiratie voor leuke activiteiten met het gezin of een EHBO app. Je kan het niet bedenken of het bestaat.

  Lees meer
 • Duurzame GSM
  Duurzame GSM

  De levenscyclus van een GSM en de impact op het milieu en de samenleving hebben we al een besproken in onze vorige blog. Hier geven wij jou enkele additionele tips hoe jij nog meer kan bijdragen aan de duurzaamheid tijdens de levensduur van je GSM.

  Lees meer
 • Levenscyclus gsm duurzaam
  Levenscyclus GSM met oog op duurzaamheid

  Wereldwijd zijn er zo’n 6 miljard GSM-gebruikers en in Europa heeft meer dan 95% jongeren een GSM. Maar wat weten we eigenlijk over onze GSM? Waar komt het vandaag, welke grondstoffen worden gebruikt, hoe wordt het gemaakt en wat gebeurt er achteraf mee?

  Lees meer
 • Voicemail
  Hoe stel je je voicemail in?

  Je hebt een nieuwe simkaart gekregen bij Youfone en wilt graag jouw Voicemail instellen en gebruiken. Hier leggen we uit hoe je dit op 1-2-3 kan kan doen. Je voicemail wordt standaard geactiveerd zodra jij je simkaart hebt geactiveerd.

  Lees meer
 • Beter bereik met Youfone
  Een beter bereik met Youfone

  Hallo? Hallooo? Ik hoor je niet... Gaat bellen, sms’en of internetten moeilijk doordat je slecht bereik hebt? Stap over naar Youfone of volg onderstaande stappen en we komen er samen uit!

  Lees meer
 • Emoji-pakketten
  Emoji pakketten

  Kunnen we ons nog uitdrukken zonder emoji’s? Tegenwoordig gebruiken we voor alles een smiley en in sommige situaties zelfs heel specifieke. We hebben daarom de tofste emoji pakketten voor jou samen gebundeld om zo je chatberichten nog leuker te maken. 

  Lees meer
 • Beste weerapps
  De beste weerapps

  Het weer is de laatse tijd nogal onregelmatig. Wie had er nu zoveel regen verwacht in de maand mei? Moet je een paraplu meenemen of kun je juist je zonnebril opzetten? Daarom dat het handig kan zijn om een weerapp te installeren dat betrouwbaar is. Youfone heeft de zeven beste weerapps voor jou op een rijtje gezet.

  Lees meer
 • Volte en vowifi
  VoLTE en VoWiFi

  “Sorry, de verbinding is slecht, herhaal je het nog eens?”, zal je als abonnee bij Youfone niet vlug meer zeggen. Met VoLTE en VoWiFi bel je als klant gewoon met je smartphone via WiFi of via mobiele data buitenshuis. Waarom zou je het gebruiken?

  Lees meer
 • Tips datagebruik buitenland
  Tips voor datagebruik in het buitenland

  Wees bewust met mobiel internetten buiten de EU! De kosten voor internet buiten de EU kunnen hoog oplopen. Binnen de EU kun je gewoon gebruik maken van je internetbundel, net zoals in België. 

  Lees meer
 • lancering Youfone België
  Youfone is gelanceerd in België

  Zoals beloofd zijn we sinds april 2021 live gegaan in België. Wie zijn we? Wat bieden we aan? Waarom kiezen voor Youfone? Ontdek hier alles over Youfone België, wat we te bieden hebben en wat de voordelen zijn van een aansluiting bij Youfone!

  Lees verder

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ontvang jij graag deze tips & tricks in je mailbox?

Wij schrijven maandelijks interessante blogs met tips en tricks
over je GSM, je abonnement, alles wat je moet weten.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.