Skip to main content

Back to school

Tips en tricks om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Gedaan met chillen in je pyjama all day en laat naar bed gaan. Tijd voor structuur en het herstellen van je biologische klok. Hoe kan jij je nu het beste voorbereiden? Met de digitale voorbereiding kunnen wij je alleszins al op weg helpen.

 

Je laptop, tablet en gsm zijn je beste vrienden tijdens het schooljaar. Met de hulp van de juiste apps kom je al een heel eind. Je hebt natuurlijk wel een GSM-abonnement nodig als je apps wilt downloaden en gebruiken zonder wifi. Bij Youfone heb je een goedkoop GSM-abonnement op het beste netwerk van België.

 

Structuur

Is je biologische klok helemaal verstoord door het lang opblijven en te laat blijven liggen ’s morgens? Dan kan een slaap-app je helpen. Je stelt een tijdstip in dat je wilt gaan slapen, je trackt je slaapcyclus en je stelt een wekker in. In no-time ben je weer fit en monter om de schooldagen te trotseren.

 

Lees onze blog voor de beste to-do apps.

 

Notitie apps

Een notitieblok is altijd praktisch om bij de hand te hebben. Soms gaat de leerkracht wel heel snel en zo snel kan je nu ook weer niet schrijven. Dan komt een app goed van pas! Met Evernote kan je aantekeningen maken, notities bijhouden, foto’s nemen, todo-lists maken, documenten scannen, een website opslaan en nog veel meer. Ready, set, go!

 

Blok en examens

Ben je al mentaal bezig met de eerstvolgende examenperiode? Weet je niet goed hoe jij je het beste kan voorbereiden en zo de meeste stress kan vermijden? Dan kan je terecht bij onze examentips.

 

Youcoins

Hongertje en geen tijd om te koken? Bestel eten op TakeAway en spaar Youcoins! Log in bij MyYoufone, ga naar my.youfone.be/youcoins, selecteer TakeAway en bestellen maar. Binnen 30 dagen ontvang je je Youcoins en kan je ze inruilen voor korting op je volgende factuur of gratis MB’s.

 

Zakgeld

Heb jij een GSM-abonnement van Youfone en kan je het extra zakgeld wel gebruiken? Deel dan je vriendendienst kortingscode met je klasgenoten en krijg €10 korting per aangesloten klasgenoot. *ka ching!* 🤑