Skip to main content

Op zoek naar een kwalitatief en trendy headset? Meet Twins 1!
Helemaal trendy door het unieke design in 8 kleuren naar keuze.
De headset beschikt over tal van handige functies en is gemaakt
van stevig materiaal.

Look & feel

Betrouwbare True Wireless oordopjes die super gemakkelijk zijn in gebruik.
Bedien je muziek en telefoongesprekken door op de oordopjes te tikken,
match je oordopjes met je outfit en geniet van 24 uur muziek zonder kabels.

De Twins 1 oordopjes zijn beschikbaar als tip en non-tip versie. De Twins 1
Tip worden geleverd met 3 maten zachte siliconen oodopjes en zorgen
voor passieve noise cancelling dankzij de in-ear pasvorm.

Switchdeal kleuren headset Twins 1

True Wireless & Auto pairing

Verbind je Twins 1 via Bluetooth met je device en luister zonder kabel. Als jij je Twins 1 al eerder hebt verbonden met je device, zullen ze daarna altijd automatisch verbinden met dat apparaat als je ze uit de oplaadcase haalt. Als je ze er weer in stopt, wordt de verbinding verbroken, gaan ze uit en laden ze op in je oplaadcase.

 

Speel- en oplaadduur

De Twins 1 hebben een totale speelduur van 24 uur. De oordopjes zijn binnen 1,5 uur weer volledig opgeladen in de oplaadcase en je kunt ze na het opladen 4 uur gebruiken. De oplaadcase zelf kan je maar liefst 24 uur lang gebruiken. De oplaadcase is supercompact en heeft een stevig design. Hij is gemaakt van de mooiste materialen en maakt je kleurrijke accessoire set compleet.

 

Dual master & Touch control

Omdat de oordopjes beide een ingebouwde microfoon hebben, kun je de oordopjes ook los van elkaar gebruiken. Daarnaast kan jij je muziek of telefoongesprek bedienen via je verbonden device, maar dit kan ook door de oordopjes aan te raken. Tik op de zijkant van de oordopjes en blijf hands-free.

 

Spraakassistent

Ik hoor je zeggen: “Nog een functie?!”. Yes, de oordopjes ondersteunen het gebruik van een spraakassistent (Siri of Google Assistant).

Gratis headset bij Youfone

Dus zoals je kan lezen is het een all-in-one kind of headset. Prachtig om in je oren te dragen en superhandig in gebruik. Sta jij al te popelen om deze mooie oortjes aan te schaffen? Dan ga je nu een gat in de lucht springen want wij geven deze gratis en voor niets weg bij aankoop van een GSM-abonnement! Yes, you heard me.

Stap over met je huidig mobiel nummer naar Youfone en binnen drie maanden zit deze beauty in je brievenbus. Wat moet je doen? Kies één van onze abonnementen, kies voor nummerbehoud, bestel, betaal min. 3 maanden netjes je abonnement en POEF! Voor je het weet zit hij in je bus.

Gratis headset bij een abonnement van Youfone