Skip to main content

De leukste kerstapps

Kerstmis begint te naderen en je hebt uiteraard een kerstdiner beloofd aan je vrienden en familie. Al die kerstlichtjes en sfeer zijn dan wel heel gezellig, maar je stress begint de bovenhand te nemen. Je moet nog een menu samenstellen, je boodschappen nog inplannen, een kerstplaylist opzoeken. De lijst lijkt oneindig en het gaat hier jammer genoeg niet over je verlanglijst.

 

Wij hebben ook een lijstje gemaakt, maar deze lijst gaat jou juist helpen! Een lijst vol met leuke kerstapps. Van inspirerende recepten tot een videocall met de kerstman. Take a seat, relax and start reading.

 

Kerstrecepten

Dit zijn allemaal apps waarin je inspiratie kan opdoen voor leuke kerstgerechten of waarin er zelfs een hele menu voor jou staat uitgeschreven.

 

Maak het jezelf gemakkelijk en vermijd de drukte in de supermarkten door al je boodschappen opvoorhand te bestellen in je supermarkt. Ga het afhalen of laat het leveren. Jij doet al genoeg!

 

Entertainment tijdens het kerstdiner

Zorg voor een gezellige kerstavond met kerstmuziek en een leuke kerstquiz! Ga naar onze Spotify en zet onze kerst playlist “Jolly Christmas” op. Een hele avond genot van bekende kerstmuziek dat je op de achtergrond kan laten draaien.

 

Download de app, Christmas Quiz, zodat jullie gezellig met zen allen een kerstspel kunnen spelen. Maak het ineens interessant door de pakjes enkel uit de delen aan de winnaars. Ze moeten maar strijden voor hun cadeautje! 😉

 

Zijn er ook kleine kindjes aanwezig? Waarom dan niet meteen een videocall inplannen met de kerstman? Als je de app “Fake Call From Santa” download kan je ‘live’ videocallen met de kerstman. En dan kan jij ondertussen rustig het hoofdgerecht klaarmaken.

 

Christmas look

Als je inspiratie nodig hebt voor je kerstversiering of een kersttafel dat volledig in het thema is dan is Pinterest the place to be. Wil je echt helemaal over the top gaan en alles een kerstlook geven? Ga dan naar “Christmas Phone” op onze Pinterest pagina en pimp je GSM helemaal in Kerst-thema.