Skip to main content

Youfone is gelanceerd in België

Zoals beloofd zijn we sinds april 2021 live gegaan in België. Wie zijn we? Wat bieden we aan? Waarom kiezen voor Youfone? Ontdek hier alles over Youfone België, wat we te bieden hebben en wat de voordelen zijn van een aansluiting bij Youfone!


Het ontstaan van Youfone
Youfone is in 2008 opgericht in Nederland. In Nederland hebben wij meer dan 400.000 klanten, en dus de 'grootste onafhankelijke operator' bij onze noorderburen. Begin 2021 zijn we toegetreden tot de Belgische markt. In samenwerking met het Proximus-netwerk zorgen wij ervoor dat u snel, stabiel en slim verbonden bent. Ons motto? Bij Youfone willen we alles laten draaien om ‘’You’’, de gebruiker. Bij Youfone zit je GOEEE!

Wie zijn wij: Youfone België?
Wij streven ernaar om altijd de beste GSM-abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. We gebruiken hiervoor dus het premium Proximus-netwerk zodat je altijd goed geconnecteerd bent.

"Door de ondertekening van een wholesaleovereenkomst met Proximus zal Youfone zijn mobiele oplossingen kunnen aanbieden als MVNO op het netwerk met het ruimste bereik in België. " - Proximus
Ook vinden we het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. Deze vrijheid geven wij jou door je eigen abonnement te laten samenstellen waarin je zelfs een datalimiet en bellimiet kan instellen om hoge kosten te vermijden.


Wat zijn de andere voordelen van Youfone?
We vinden het belangrijk dat onze klanten zicht thuis voelen bij Youfone. Je kan gebruik maken van de MyYoufone-app en je verbruik en facturen onder controle houden. Maar we hebben nog een hoop leuke extraatjes in de MyYoufone klantomgeving.


Bijvoorbeeld een spaarprogramma waarmee klanten met online shoppen Youcoins sparen. De gespaarde Youcoins kunnen worden gebruikt voor korting op de maandfactuur of extra data.

 

Hiernaast hebben we ook dé vriendendienst bij Youfone. Maak je vrienden ook klant bij Youfone en ontvang allebei 10,- euro korting op jullie maandfactuur. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft alleen een persoonlijke code te delen. 

Wil jij ook een Youfoner worden? Bekijk onze GSM-abonnementen of stel er zelf ééntje samen en maakt het helemaal YOU! Welcome to the club!

 

Blog NL