Skip to main content

De leukste shopping apps en -tips voor de herfst

Vallende bladeren, warme kleuren en steeds kortere dagen. De zomer vertrekt op welverdiende vakantie en wordt afgelost door de herfst. Maar zijn jij en je dressing daar wel op voorbereid? Wij geven je een lijstje met shopping apps en- tips om up-to-date te blijven met de laatste fashion trends. Zo vul je je kleerkast in een mum van tijd met de gepaste herfstkleding.

 

Cover alle basics en specifics met de shopping app van Zalando

Of je nu een gewoon wit T-shirt nodig hebt, op zoek bent naar specifieke accessoires voor je outfit of wilt uitpakken met de nieuwste designermerken, bij Zalando is er voor elk wat wils.

 

Je kan Zalando tegenwoordig nog moeilijk enkel als kledingwinkel bestempelen. Naast kleding en schoenen vind je op de shopping app tegenwoordig ook elektronica, verzorgingsproducten en verschillende andere items, diensten en tips.

 

Via de verschillende seizoens- of merkgebonden categorieën vind je eenvoudig inspiratie en tips voor de herfst of andere gelegenheden. Op zoek naar de laatste modetrends? Daar biedt bijvoorbeeld de Zalando insider-rubriek een antwoord op. Wil je meteen een volledig plaatje onder ogen krijgen? Dan vind je bij Get The Look de lievelingsoutfits van je favoriete influencers of andere Zalandogebruikers.

 

Met Zalando Pre-owned en de Zalando Lounge shopping app wil het bedrijf ook de milieu- en prijsbewuste shoppers een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. Shop je graag tweedehands of verkoop je graag je oude kleding? Dan lees je best nog even verder.

 

Maak plaats voor duurzame kleding met Vinted

“Nee, dat doe ik binnenkort nog wel eens aan!”: een zin die we allemaal weleens uitspreken wanneer we onze kleerkast schoonmaken. Kleding weggooien of verkopen is voor velen een moeilijk proces. Toch is het vaak een must om plaats te maken voor je nieuwe (herfst)kledij. Om die stap wat makkelijker te maken is Vinted je beste vriend!

 

De shoppingapp is een platform waar je eenvoudig tweedehands goederen koopt en verkoopt. Je kunt er alles vinden en aanbieden: van schoenen, kleding en accessoires tot videogames, boeken en spullen voor je huisdier.

 

Hoe werkt het precies? Neem foto’s van je artikel, omschrijf het, kies je prijs en upload je gratis advertentie. Is het artikel verkocht? Dan stuur je het binnen vijf dagen naar de koper, die zelf de verzendkosten betaalt. Het geld wordt naar jou overgemaakt zodra de koper de ontvangst van het artikel bevestigt.

 

Met Vinted geef je je oude kledij en spullen dus niet alleen een nieuwe thuis, vaak kan je er ook zelf deals mee scoren. Meer kleren voor minder geld? Da’s pas gooeee!

 

Vind en deel de leukste hotspots en winkels met Urban Journalist

“Ontdek het beste van steden met slechts één app” is de slagzin van Urban Journalist. Op het sociale platform kan je via vrienden, lokale experts of anderen de beste hotspots in je eigen stad of tijdens je citytrip ontdekken. Denk hierbij aan winkels en boetieken, maar ook restaurants, bars en nachtclubs.

 

Wil je je favoriete plaatsen in de kijker zetten? Deel ze dan door foto’s, tags of reacties toe te voegen. Klaar om je trip of daguitstap écht vorm te geven? Selecteer je hotspots, nodig je vrienden uit en maak een concrete planning via de app. Urban Journalist is met andere woorden een handige all-in-one app om alle laatste (mode)trends in een stad te ontdekken!

 

Shoppen en geld sparen?

Gebruik je regelmatig shopping apps en wil je weten hoe je eenvoudig spaart voor korting op je GSM-abonnement of gratis MB’s verzamelt? Spaar dan Youcoins door via de MyYoufone-app online te shoppen bij TakeAway, Coolblue of één van de andere aangesloten webwinkels. Hoe dat juist in zijn werk gaat, lees je hier.

 

Let’s start shopping 🛒