Skip to main content

De lente is in aantocht, hurray! In maart voelen de zonnestralen eindelijk wat warmer aan en de drang om naar buiten te gaan na een lange winter wordt steeds groter. Tijd om die sportkleren definitief van onder het stof te halen en je conditie een boost te geven. Wij helpen je alvast op weg met deze 4 sport-apps die het sporten een pak leuker maken. Bovendien krijg je dankzij deze sport-apps een beter zicht op het resultaat van je inspanningen!


1 Google Fit

Met Google Fit beschik je over een app die je dagelijkse activiteiten in kaart brengt. Stel je eigen doelen in en de app houdt bij of je op schema zit of net nog een tandje bij moet steken. Google Fit integreert ook gegevens van andere gezondheidsapps en wearables voor een complete en nauwkeurige weergave van je gezondheid. Beschikbaar voor Android en iOS.


2 Strava

Je kan er niet om heen: Strava is dé sport-app die je ongetwijfeld moet installeren op je smartphone. Of je nu graag wandelt, fietst, kajakt of tennist: deze activiteitstracker biedt een in-depth analyse van je sportprestatie ongeacht welke sport je beoefent. Je krijgt een overzicht van je snelheid, verbruikte calorieën, het aantal hoogtemeters dat je hebt afgelegd of je vermogen. Strava is ook een echte community-app waar je de prestaties van je vrienden kan volgen en elkaar kan aanmoedigen. Kortom, Strava is de perfecte app om je sportieve doelstellingen te bereiken! Beschikbaar voor Android en iOS.


3 7 Minute Workout

Met “ik heb geen tijd om te sporten” kom je niet langer weg eens je de 7 Minute Workout app hebt ontdekt. Het kost je amper 7 minuten per dag om fit te blijven en je kan zelf je eigen plan opstellen afhankelijk van het doel dat je wenst te bereiken. Wil je gewicht verliezen of kracht opbouwen? Alles is mogelijk. Ideaal voor mensen die door hun drukke agenda niet aan sporten toekomen. Beschikbaar voor Android en iOS.


4 Headspace

Kan je geest ook wel eens een workout gebruiken? Dan is Headspace iets voor jou. Stress is voor heel wat mensen dagelijkse vijand nummer 1. Met Headspace krijg je opnieuw rust in je hoofd door kennis te maken met meditatie. Laat de duizenden prikkels die elke dag op ons afkomen even voor wat ze zijn en focus op jezelf. Beschikbaar voor Android en iOS.

Wil je genieten van deze sport-apps? Zorg dan dat je een netwerk hebt met een goede dekking en over voldoende data beschikt. Youfone maakt gebruik van het Proximus-netwerk, zodat jij altijd over de beste verbinding beschikt en kan sporten naar hartelust. Ontdek onze gsm-abonnementen en sla je slag.