Skip to main content

TIPtok

Tips voor TikTok gebruikers

Hé, fellow TikTokker of misschien eerder een fan van Instagram Reels of beide? Vind jij het helemaal leuk om van het ééne filmpje naar het andere te scrollen, maar misschien droom jij er ook wel van om zelf viral te gaan op TikTok en Reels? Dan is TIPtok helemaal iets voor jou.

Wij gaan jou allerlei tips en tricks meegeven zodat jij de basics leert kennen, de leuke filters kan gebruiken en misschien zelfs viral kan gaan!

Basics

Op TikTok en Reels zijn er altijd wel challenges die volledig worden uitgemolken 🥛. Wees slim en doe hier aan mee. Het is misschien niet het meest originele, maar het levert je wel veel views op.

Gebruik je graag een muziekje bij je video? Er is dus een optie om deze muziek door TikTok te laten synchroniseren zodat het beeld perfect bij het geluid past.

Tiptok Youfone tiktok Tips

Filters

Je bent aan het scrollen op TikTok en je vindt de filter dat ze gebruiken helemaal top! Dan kan je heel gemakkelijk de filter opslaan. Als je deze dan wilt gebruiken vind je de filter terug bij je favorieten.

 

Ben je benieuwd welke filters het meeste worden gebruikt? Kijk dan bij de filters onder de categorie “Trending”. Als je trending filters gebruikt heb je btw ook meer exposure en kan je meer views krijgen.

 

Viral

Wil je viral gaan? Kies dan geluiden die bij “aanbevolen” staan. Deze video’s worden het meest bekeken. Hashtags is hier ook belangrijk. Je weet waarschijnlijk al dat je best altijd gebruik maakt van hashtags. Dit is hier dus niet anders. Je kan zelfs zien welke hashtags het meeste worden gebruikt en mee op de kar springen.

 

Wil je graag nog meer TIPtoks? Hou onze Instagram en TikTok dan zeker in de gaten. And be ready to hop on board the TikTok-Train. 🚂