Skip to main content

Verdwaal jij ook in de Black Friday en Cybermonday madness? Zo veel leuke koopjes en kortingen op musthaves dat je zal en moet hebben. Liefst van al scoor je alle crazy deals zonder te veel geld uit te geven en vanuit je huis. Met deze shop-tips vind je de beste koopjes in een mum van tijd thuis op je laptop.

 

1. Wat is Black Friday en Cybermonday en wat is het verschil?

Veel winkels gaan hun online en offlineproducten verkopen met straffe kortingen en promo’s. Meestal gaat het om de populairste producten. Black Friday valt altijd op een vrijdag (eerste vrijdag na Thanksgiving) en Cybermonday op de eerstvolgende maandag na Black Friday. 

 

Cybermonday is de onlineversie van Black Friday, maar zoals eerder genoemd worden er ook al veel online promo’s op het internet gegooid tijdens en zelfs voor Black Friday.

 

2. Bereid je voor en voorkom Black Friday madness

Blijf op de hoogte van alle acties via social media. Volg je favoriete webshops online en sla de posts en stories met interessante aanbiedingen op.

 

Maak op voorhand een account aan bij deze webshops als je dat nog niet hebt. Dit zorgt ervoor dat jij een product heel snel kan bestellen omdat je niets meer moet invullen zoals je adresgegevens bijvoorbeeld. Een product kan op Black Friday heel snel zijn uitverkocht dus hoe meer tijd je kan besparen, hoe beter.

 

Daarnaast kan je ook je verlanglijstje al vullen. Tijdens Black Friday kan je de pagina verversen en zie je al heel snel op welke producten er een korting staat.

 

3. Stay safe & smart

Winkel online via je smartphone of laptop. Er zijn genoeg winkels die online meedoen aan Black Friday dus blijf gezellig thuis en shoppen maar! Ga naar je favoriete webwinkels zodat je zeker bent van de kwaliteit.

 

Heb je toch een deal gevonden op een webshop dat je nog niet kent? Lees dan de reviews van het product en de webshop.

 

Denk ook op voorhand na over wat je echt nodig hebt en focus je op deze producten. Maak bijvoorbeeld een lijstje en zoek de goedkoopste aanbieder van één van de webshops dat je kent.

 

4. Kortingen

De grootste kortingen zal je vinden bij de electronica. Als je nog een smartphone, laptop of iets dergelijks nodig hebt wacht je best tot Black Friday.

 

Gelukkig zijn er ook andere dingen in promotie zoals kleding. Denk er wel aan dat kleding meestal het goedkoopste is tijdens de solden. Wil je toch graag kleding kopen tijdens Black Friday? Hanteer dan de 40%-regel. Negeer de kortingen onder 40% en koop enkel kleding vanaf 40%.

 

Black Cowdays bij Youfone

Wist je dat Youfone ook meedoet met de week van Black Friday en Cybermonday? Blijf op de hoogte via onze social media en ontdek onze Black Cowdays op 21/11/2022. Aftellen maar!