Skip to main content

DATALIMIET

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN

Stel eenvoudig een datalimiet in via MyYoufone om onverwachte extra kosten te vermijden.

Met een datalimiet wordt jouw internetverbinding automatisch geblokkeerd als de volledige data van je abonnement is verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: de datalimiet is alleen geldig in de EU.

Datalimiet

Waarschuwing per SMS en e-mail
Het datalimiet gaat, nadat je het hebt ingesteld, in op dag 1 van de volgende maand. Bij verbruik van ongeveer 80% en 100% van de limiet, ontvang je een waarschuwing per SMS en e-mail. Zodra de limiet volledig is bereikt, heb je de mogelijkheid om een extra databundel te kopen voor het restant van de maand. Een databundel bijkopen kan via MyYoufone.

Extra databundels
Heb je een datalimiet ingesteld in MyYoufone en is je databundel voor het eind van de maand op? Dan is het mogelijk om een extra databundel te kopen. De extra databundel is geldig tot het einde van de maand. Je kunt meerdere databundels per maand activeren. Bekijk de informatie over de tarieven voor mobiel internet. Als je een databundel bijkoopt, wordt de internetsnelheid direct hervat. De kosten voor de bundel staan op de factuur van de volgende maand. 

Kosten
Er wordt 50 cent per maand in rekening gebracht voor activatie van een nieuwe datalimiet. De datalimiet blijft ook van toepassing na verlenging van het abonnement.

Download de MyYoufone app
Om het verbruik van jouw belminuten, sms-berichten en internetverbruik makkelijk in de gaten te houden, download je de MyYoufone app.