Skip to main content

Heb je onze naam al voorbij zien komen op de shirts, broekjes en helmen van Team DSM-Firmenich? Net als de wielrenners van Team DSM-Firmenich staat Youfone sterk en zijn we een snelle sprinter in een competitieve markt.

Zoals wielrennen Team DSM-Firmenich verbindt, zo verbinden en inspireren wij Team DSM-Firmenich dagelijks met de beste telecomdiensten. Met Youfone lig je altijd op kop. Moderne technologie zorgt ervoor dat mensen altijd en overal met elkaar in contact kunnen staan.

Connecting You, omdat we weten hoe belangrijk het is om verbonden te zijn.

Youfone sponsor Team-DSM

Connecting You

Ons netwerk zorgt ervoor dat de wielrenners van Team DSM-Firmenich altijd en overal met iedereen in contact kunnen staan. Dat is van cruciaal belang, want in de wielersport mag communicatie tussen de wielrenners, coaches, diëtisten en dierbaren absoluut niet ontbreken. En vergeet het belang niet van bepaalde applicaties idie essentieel zijn voor een beter resultaat. Met wie delen ze hun frustratie en verdriet als het door een blessure even tegenzit? Welk liedje of welke film streamen ze op een rustdag? Wie bellen, Whatsappen of sms’en ze na een overwinning?

  • Mini-docureeks Team DSM - Youfone

    Team DSM-Firmenich lanceert een mini-docureeks "The road to the classics". Deze reeks bestaat uit drie delen die gaan over de directe aanloop naar de races waarin de emoties duidelijk voelbaar zijn. Wil jij een intrigerend kijkje achter de schermen en het unieke karakter van Team DSM-Firmenich ontdekken?

    Bekijk de mini-docureeks
  • Team DSM interviews

    Van hun favoriete series streamen tijdens een rustdag tot bepaalde rituelen voor wedstrijden en het delen van overwinning en tegenslag met dierbaren. De renners van Team DSM-Firmenich vertellen het ons in een persoonlijk interview.

    Lees de interviews