Skip to main content

The road to the Tour de France Femmes

Aflevering 3 deel 2

De Tour de France is afgelopen en daar blikken we met plezier op terug! Ben je benieuwd naar de sfeer en gebeurtenissen achter de schermen bij Team DSM-Firmenich? In de derde aflevering, deel twee van de mini-docureeks kan je het zelf ontdekken. De derde aflevering is opgesplitst in twee delen waarvan deel één de Tour de France van de mannen is en deel twee de vrouwen.

The road to the Tour de France

Aflevering 3 deel 1

De Tour de France is afgelopen en daar blikken we met plezier op terug! Ben je benieuwd naar de sfeer en gebeurtenissen achter de schermen bij Team DSM-Firmenich? In derde aflevering van hun mini docureeks kan je het zelf ontdekken. De derde aflevering is opgesplitst in twee delen waarvan deel 1 de Tour de France van de mannen is.

The road to the Giro d'Italia

Aflevering 2

Het tweede deel van de documentaire reeks van Team DSM-Firmenich ‘The road to the Giro’ is live! Hierin zie je hoe iedereen in aanloop naar en deelname van de Giro d’Italia als team samenwerkt. Maar ook de grenzen van technologie en innovatie verlegt. Die passie deelt Youfone ook en daarom zijn wij trotse partner van deze wielerploeg.

The road to the classics

Aflevering 1

Team DSM-Firmenich lanceert een mini-docureeks "The road to the classics". Deze reeks bestaat uit drie delen die gaan over de directe aanloop naar de races waarin de emoties duidelijk voelbaar zijn. Wil jij een intrigerend kijkje achter de schermen en het unieke karakter van Team DSM-Firmenich ontdekken?