Skip to main content

Waarom kiezen voor Youfone?

Kiezen voor Youfone is kiezen voor de beste prijs en het beste netwerk. Daarnaast kan je nog heel wat extra kortingen scoren door je vrienden een plezier te doen of door Youcoins te verzamelen. Een overzicht vind je onze superhandige Youfone App. Onze klanten zijn alvast zeer tevreden, dus waar wacht je nog op?

 

Beste prijs

Waarom zou je meer betalen, als je bij Youfone minder betaalt voor meer? Onderzoek van het BIPT wijst uit dat Youfone de goedkoopste gsm-abonnementen aanbiedt voor basisverbruikers, matige verbruikers én zware gebruikers. Kortom: veel data, belminuten en sms’en voor een gooeeeie prijs! Kijk zelf even welk abonnement het beste bij jou past.

Waarom Youfone? Beste prijs, netwerk en service!

Beste netwerk

Youfone maakt gebruik van het Proximus-netwerk, zodat je erop kan rekenen dat je altijd en overal vlot bereikbaar bent! Proximus heeft in België 99% 4G-dekking én is volop bezig met het uitrollen van 5G. Reken dus maar op een goed bereik en een ultrasnelle sufsnelheid!

Tevreden klanten

Niets is belangrijker voor ons dan tevreden klanten. We streven ernaar om onze service voortdurend te blijven verbeteren en jou de best mogelijke ervaring te bieden. En dat appreciëren onze klanten, want met een gemiddelde tevredenheidsscore van 4,2 op 5 op Trustpilot scoort Youfone zeer hoog! Sluit je aan bij onze duizenden tevreden klanten en je zal het je zeker niet beklagen!

Vriendendienst

Bij Youfone belonen we niet alleen onze trouwe klanten, maar ook diegenen die nieuwe klanten aanbrengen. Met onze vriendendienst kan je genieten van exclusieve voordelen en kortingen. Het enige wat je hoeft te doen is om je vrienden en familie te overtuigen om de overstap naar Youfone te maken. Makkelijk verdiend, toch?

Youcoins

Youfone-klanten worden beloond met Youcoins. Je verdient Youcoins bij elke betaling en kunt ze inruilen voor geweldige extra's, zoals korting op je factuur, korting bij de webwinkels van onze partners of extra data. Laat dat sparen maar beginnen!

Elke maand korting met de Vriendendienst en Youcoins van Youfone

MyYoufone App

Met de MyYoufone App heb je de volledige controle over je abonnement. Je kunt je verbruik in realtime volgen, facturen bekijken, bundels aanpassen en nog veel meer, allemaal binnen handbereik.