Skip to main content

5G bij Youfone

Wat zijn de voordelen van 5G?

Met 5G surf je nog sneller dan vandaag! Uiteindelijk zul je tot tien keer sneller kunnen surfen dan op de bestaande 4G-netwerken. Tegelijk zul je een aanzienlijke verbetering van de latentie merken, waardoor het mobiele netwerk en de applicaties nog sneller zullen reageren. Van dag tot dag wordt data verbruikt (voor video, muziek, gaming, gesprekken, enz.) en worden steeds meer toestellen (smartphones, tablets, sensoren, videocamera's, wearables, geconnecteerde toestellen, geconnecteerde auto's, enz.) gelijktijdig verbonden. 5G is de oplossing voor de toekomst, die een nog groter aantal toestellen ondersteunt, zonder enig kwaliteitsverlies en met meer betrouwbaarheid. 5G is ook groener omdat er minder energie verbruikt wordt om gegevens door te sturen.

Ontdek 5G bij Youfone

Wat heb ik nodig voor een 5G-verbinding?

Je zult het volgende nodig hebben:

5G-bereik op je mobiele telefoon: bekijk onze kaart met het netwerkbereik.
Een toestel dat compatibel is met het Proximus 5G-netwerk: We werken voortdurend samen met leveranciers om ons aanbod zo snel mogelijk uit te breiden. Er zijn andere 5G-toestellen op de Belgische of buitenlandse markt, maar op dit moment werken andere toestellen niet op het Proximus 5G-netwerk. 
Een 5G mobiel tariefplan: bekijk de mobiele tariefplannen tarievenpagina.


Is mijn toestel compatibel met 5G?

Je hebt een toestel nodig dat compatibel is met het Proximus 5G-netwerk. Als je toestel niet 5G-compatibel is, zal het niet in staat zijn om het 5G-netwerk te detecteren.
Wees gerust: Als je een 5G-toestel hebt, maar je bevindt je ergens waar er geen 5G-bereik is, dan kan je toestel gebruik maken van ons 2G/3G/4G-netwerk.
Elke operator ter wereld gebruikt ook andere parameters voor het 5G-netwerk. Daarom moet je toestel worden aangepast aan het land en jouw operator via een software-update die door de fabrikant van je toestel wordt geleverd.
 

Welke snelheid kan ik verwachten?

Je kunt een snelheidsverbetering tot 30% (afhankelijk van de dekking en het apparaat) verwachten en dit percentage zal in de toekomst toenemen.

Landelijke dekking

Proximus heeft in België 99% 4G-dekking. Met het Proximus-netwerk ben je overal en altijd verbonden. Zelfs waar je het niet verwacht! Vul je postcode in op de dekkingskaart om het bereik in jouw regio te checken.
 
Proximus heeft in België nu ook 5G-dekking.
Ga naar de dekkingskaart