Skip to main content

Overstappen met Easy Switch

Veranderen van provider? Dankzij Easy Switch regelen wij je overstap van begin tot einde, zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Easy Switch is een procedure die van provider veranderen makkelijker en vlotter maakt dan ooit. Wij ontzorgen je van al die administratie en besparen je zo een heleboel tijd en kopzorgen. 

Voordelen Easy Switch

 • Youfone zorgt voor de stopzetting en overdracht
 • Je valt niet zonder internet
 • Geen dubbele facturatie

Hoe werkt Easy Switch?

 1. Je hebt je Easy Switch ID nodig bij het bestellen van je nieuwe internetabonnement. Die vind je op een factuur of in de online klantenzone van je huidige provider.
 2. Bij je bestelling van Youfone Internet Thuis, kies je voor Easy Switch.
 3. Kies wanneer we je diensten bij je huidige provider stopzetten.
 4. Wij doen de rest en houden je per e-mail op de hoogte van elke stap.
Stap over naar Youfone Internet Thuis

Let op

 • Wij bieden geen vaste telefoonlijn of tv-abonnement aan. Als je dus mobiele nummers of een vaste internetverbinding overzet naar Youfone, dan zeggen wij deze diensten worden op bij je huidige operator of vallen ze onder een nieuw contract. Check dus zeker even de opties bij je huidige provider voordat je de overstap maakt. Je kunt er ook altijd voor kiezen om geen gebruik te maken van Easy Switch en rechtstreeks contact opnemen met je provider om je diensten op te zeggen.
 • Check je huidige contracttermijn. Zit je nog vast aan een bepaalde contracttermijn? Dan kan je huidige provider een boete in rekening brengen. Vraag het dus zeker even na.
 • Hou er rekening mee dat de opzegtermijn bij de meeste providers minimaal een maand is.
 • Youfone heeft een minimale levertijd van 14 dagen.

Een korte voorstelling

Easy Switch