Skip to main content

Krijg samen € 20,- korting

€ 10 voor jou en € 10 voor je gezinslid

Hoe doe je dit? Bestel een abonnement bij Youfone. Ga vervolgens naar MyYoufone en deel je persoonlijke vriendendienst kortingscode met iemand van je gezin. Krijg samen € 20 korting op de eerstvolgende factuur. Jij krijgt € 10 korting, maar je partner/kind ook!

Wat zijn de voordelen?

Meerdere abonnementen - één overzicht - volledige controle

 • Bellimiet en datalimiet
  Stel een bel- en datalimiet in

  Hou het verbruik onder controle en stel een bel- en datalimiet in om hoge kosten buiten je abonnement te vermijden. Doe dit voor het hele gezin via de MyYoufone app.

  Lees meer
 • Overzicht over je verbruik in MyYoufone
  Overzicht over het verbruik

  In de MyYoufone App heb je een overzicht van al de abonnementen van het gezin. Hier kan je makkelijk het verbruik in het oog houden. Je vindt hier facturen, limieten en andere instellingen.

  Lees meer
 • Spaar Youcoins
  Spaar samen Youcoins

  Shop je regelmatig online? Je kan Youcoins sparen voor het hele gezin via de bekende webshops zoals Coolblue, TakeAway, en nog veel meer. Youcoins = korting op je abonnement of extra mobiele data.

  Lees meer

Handige familie apps

Onmisbare apps voor ouders

Er bestaan ontzettend veel apps, maar wij hebben de interessantste voor jou opgesomd. Familie agenda, EHBO, boodschappen, find my phone, noem maar op. Lees onze blog voor meer tips en informatie.

GSM-abonnement voor je gezin