Skip to main content

Nieuwe simkaart activeren

Zo geregeld: bestel je een GSM-abonnement bij Youfone? Dan krijg je per post een nieuwe simkaart van ons. Je moet de simkaart eerst activeren voor je kunt bellen. Activeren is heel eenvoudig.  

 

Simkaart activeren met nummerbehoud

Stap 1: Je ontvangt een mail met daarin de inloggegevens voor MyYoufoneHoud deze gegevens bij de hand, je hebt ze nodig om je simkaart te activeren.

Stap 2: Wanneer je de simkaart ontvangen hebt, surf je naar my.youfone.be en log je in met je MyYoufone-gegevens.

 

Simkaart Youfone

Stap 3: Klik in MyYoufone op de groene activeerknop. De activatie van je simkaart kan tot een werkdag duren. De simkaart is geactiveerd als je telefoon geen signaal meer heeft bij je oude provider. Dat is het moment om je oude simkaart uit je telefoon te halen en de Youfone-simkaart te plaatsen. De pincode staat op het simkaartpasje.

 

Simkaart activeren met nieuw nummer

Stap 1: Je ontvangt een mail met daarin de inloggegevens voor MyYoufoneHoud deze gegevens bij de hand, je hebt ze nodig om je simkaart te activeren.

Stap 2: Wanneer je de simkaart ontvangen hebt, surf je naar my.youfone.be en log je in met je MyYoufone-gegevens. Je klikt 
op de groene activeerknop. Vervolgens plaats je de simkaart in het toestel en voer je de viercijferige pincode in. De pincode staat op het simkaartpasje. Activatie van je simkaart kan tot een werkdag duren.

 

Tips

  • Bewaar het pasje van de Youfone-simkaart goed. Daar staat je unieke pincode op, en ook de pukcode om je pincode in geval van blokkering te kunnen herstellen. Als je de simkaart niet zelf activeert binnen 30 dagen, wordt deze automatisch actief.
  • Kijk ook eens in de spamfolder van je inbox, als je de e-mail niet ontvangen hebt.
  • Nog geen verbinding? Het kan helpen om de simkaart een keer opnieuw in het toestel te plaatsen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.