Skip to main content

BELLIMIET

VOORKOM ONVERWACHTE KOSTEN

Stel een bellimiet in om hoge kosten buiten je abonnement te vermijden. Dat kan eenvoudig via MyYoufone.

Je bepaalt zelf het bedrag vanaf 0,- euro exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie gaat de bellimiet in op de eerste dag van de volgende maand.

Datalimiet

Nieuwe klanten
Ben je nieuw bij Youfone en is je telefoonnummer nog niet geactiveerd? Ook dan kun je alvast een bellimiet instellen. De bellimiet start direct zodra het telefoonnummer actief is.
 
Voorbeeld
Je hebt een abonnement afgesloten op 20 november en je ontvangt een bevestiging dat jouw telefoonnummer actief is vanaf 1 december. Je kunt dan tussen 20 november  en 1 december via de MyYoufone pagina alvast een bellimiet instellen. Op 1 december gaat de bellimiet direct in. Uiteraard kun je de bellimiet ook op een later moment activeren.
 
Goed om te weten: de bellimiet is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Die worden hier dus niet in meegenomen. Ook is het bedrag van de bellimiet exclusief de maandelijkse abonnementskosten.


Waarschuwing per SMS en e-mail
Bij verbruik van ongeveer 80% en 100% van de limiet, ontvang je een waarschuwing per SMS en e-mail. Wanneer je 100% hebt verbruikt, wordt je uitgaande telefoonverkeer afgesloten.


Aanvullen
Heb je de bellimiet bereikt? Dan is het mogelijk om je bellimiet aan te vullen voor de rest van de maand. Ga daarvoor naar MyYoufone. De betaling verloopt via Bancontact. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt meteen weer bellen en sms'en.


Einde van de maand
De bellimiet vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste dag van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms-berichten die je aan het einde van de maand over hebt, vervallen ook.


Kosten
Er wordt 50 cent per maand in rekening gebracht voor activatie van een nieuwe bellimiet. De limiet blijft ook van toepassing na verlenging van het abonnement.


Download de MyYoufone app
Om het verbruik van jouw belminuten, sms-berichten en internetverbruik makkelijk in de gaten te houden, download je de MyYoufone app.