Skip to main content

Verdien allebei € 10 met de vriendendienst

Wat moet je daarvoor doen? Het werkt heel eenvoudig. Tip vrienden over onze Promo's en deel vervolgens jouw persoonlijke bestellink. Zodra iemand anders met deze link een Internet Thuis of GSM-abonnement bij Youfone afsluit, ontvangen jullie allebei €10 korting op jullie volgende factuur. Dubbel voordeel dus!

Profiteer samen van extra voordeel

vriendendienst Youfone

Gun jij een ander dezelfde premium kwaliteit van Youfone voor een lage prijs? En wat als we daar ook een beloning aan koppelen? We maken het je graag makkelijk om iets extra’s te verdienen. Meld je aan voor onze vriendendienst en verdien samen met iemand anders €20!

Keuzestress? Geen zorgen… je kunt tot 5 keer per jaar meedoen met onze vriendendienst. Zo profiteer je niet alleen met vrienden van extra voordeel, maar ook met familie, collega’s, buren en sportgenootjes. 


 

Zo werkt het

 • Deel uw vriendendienst kortingscode van Youfone
  1. Deel jouw link

  Deel de persoonlijke bestellink via e-mail, Whatsapp of Facebook met jouw vrienden. Of kopieer en deel direct jouw unieke link.

 • Internet Thuis bij Youfone
  2. Je vriend(in) bestelt bij Youfone

  Wacht tot een vriend(in) via jouw link een abonnement bestelt. Hij/zij mag kiezen uit alle Internet Thuis en GSM-abonnementen.
   

 • - 10 euro korting op je Youfone GSM-abonnement
  3. Beloning verdienen

  Na de bestelling verdienen jullie samen €20 en ontvangen jullie allebei €10 korting. Dat is snel en makkelijk verdiend!
   

 • * Actievoorwaarden

  Je wilt meedoen aan de Vriendendienst. Deel de persoonlijke link met een vriend(in). Nadat hij of zij een abonnement van Youfone heeft afgesloten, hebben jullie allebei recht op 10 euro. Hieronder staan de voorwaarden voor deelname. Lees deze goed.

  1. Deel de persoonlijke link met een vriend(in).
  2. Je vriend(in) sluit via deze unieke link een abonnement af.
  3. Jij krijgt 10 euro korting op het moment dat je vriend(in) zijn of haar abonnement heeft geactiveerd. In het geval de factuur hierdoor kleiner wordt dan nul euro wordt het negatieve saldo meegenomen naar de daaropvolgende factu(u)r(en). Het geldbedrag wordt niet in contanten uitbetaald.
  4. Alleen abonnementen die zijn afgesloten met een persoonlijke link en binnen de actieperiode vallen, kunnen deelnemen aan deze actie.
  5. Youfone behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  6. Youfone behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  7. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn tijdens de gehele duur van de actieperiode.
 • Overstappen
  Makkelijk overstappen
 • Beste netwerk België
  Betrouwbaar Proximus netwerk
 • Simkaart
  Stel zelf samen
 • MyYoufone app
  Overzicht in de MyYoufone app