Skip to main content

Over Youfone

GSM-abonnementen

Beste prijs | Beste netwerk

Youfone streeft ernaar om altijd de beste GSM-abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. We gebruiken het premium Proximus-netwerk zodat je altijd goed geconnecteerd bent. Ook vinden we het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. 

Beste netwerk 2020-2021 Testaankoop

Internet Thuis

Snel, stabiel en slim verbonden

We maken gebruik van het premiumnetwerk van Proximus. Zo heb jij een veilige en snelle internetverbinding bij jou thuis. Daarnaast bieden we onze klanten altijd goedkope prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit.

Ons karakter

Youfone is in 2008 opgericht in Nederland. Van oorsprong zijn we altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die we voor een scherpe prijs aanbieden. Begin 2021 zijn we toegetreden tot de Belgische markt. Samen met het Proximus-netwerk zorgen wij ervoor dat u Snel, Stabiel en Slim verbonden bent.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zicht thuis voelen bij Youfone. Daarom hebben we een hoop leuke extraatjes in de MyYoufone klantomgeving. Bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarmee klanten met online shoppen Youcoins sparen. De gespaarde Youcoins kunnen worden gebruikt voor korting op de maandfactuur of extra data.

Bij Youfone willen we alles laten draaien om ‘’You’’, de gebruiker. Bij Youfone zit je GOEEE!

De klant is koning

Je kunt heel eenvoudig in MyYoufone je verbruik en facturen checken. Ook is het mogelijk om bij je GSM-abonnement een bel- en datalimiet in te stellen om onverwachte extra kosten te vermijden. Daarnaast kun je in MyYoufone gebruik maken van een aantal leuke extra diensten:

 

Vriendendienst
Maak je vrienden ook klant bij Youfone en ontvang allebei €10 korting op jullie maandfactuur. Het werkt heel eenvoudig: je hoeft alleen een persoonlijke code te delen. 

 

Spaarprogramma
Shop online via MyYoufone en ontvang een percentage van het aankoopbedrag in Youcoins op je persoonlijke spaarrekening. Deze virtuele valuta kun je inwisselen voor korting op je maandfactuur of extra MB’s. 
 
 

Contact

De bedrijfsgegevens van Youfone zijn als volgt: 

Youfone NV
Postbus 20104
1101 SCANNING
België 
 
Ondernemingsnummer: 0754.793.919
Btw-nummer: BE0754793919      

     
Email: support@youfone.be