Skip to main content

Apps voor kleuters en peuters in de zomer

Ben je van plan om deze zomer samen met een kleuter of peuter op pad te gaan? Zorg er dan alvast voor dat je een paar leuke apps voor je kinderen downloadt om ze onderweg te entertainen. Op die manier kan je alvast op een ontspannen manier op reis vertrekken. Hieronder vind je een selectie van apps voor peuters en kleuters die je reis een stuk gemakkelijker zullen maken. 

 

Nog op zoek naar een goedkoop gsm-abonnement voor het hele gezin waarmee je kan genieten van onderstaande apps? Bekijk ons aanbod voor het hele gezin.

 

App 1: De avonturen van Dr. Panda

Een driejarige peuter kan zich gemiddeld niet langer dan zeven minuten concentreren. Hiermee rekening houdend zijn Lin en Thijs Bosma gestart met de ontwikkeling van Dr. Panda apps die nu wereldwijd worden gespeeld. De avonturen van Dr. Panda zijn leuke apps voor peuters en kleuters die hen laten bijleren over de wereld. Deze app voor kinderen heeft meer dan tien varianten. Kennismaken met de dieren op de boerderij of postbode spelen? Met Dr. Panda kan het allemaal!

 

Deze apps zijn beschikbaar voor Apple en Android, maar niet alle apps zijn gratis.

 

App 2: Lego Duplo Trein

Welke peuter of kleuter droomt er nu niet van om met een kleurrijke trein van station naar station te rijden. Met deze app waant je kleine deugniet zich een echte machinist: De snelheid van de trein regelen, de koplampen aanzetten als de duisternis valt of even volop toeteren? Het kan allemaal met deze heel fijne app.

 

De wereld van Nijntje

Nijntje, het lieve klein konijntje. Dick Bruna’s Nijntje komt helemaal tot leven in deze prachtige 3D-app. Help Nijntje om haar aan te kleden, tanden te poetsen, kunstwerken te maken of bak samen een heerlijke taart. Een interactieve app voor fans van Nijntje die je kleuter of peuter ongetwijfeld zal bekoren. Downloaden maar!