Skip to main content

Blog

Tips, tricks en het laatste nieuws

 • Gezinsabonnement GSM Youfone
  Onmisbare apps voor ouders

  Een leven zonder apps kan je je bijna niet meer inbeelden. Toch doen we nog veel zaken op de ouderwetse manier. Vaak is dit omdat we niet weten dat er een app voor bestaat. Een app voor jullie gezamenlijke weekplanning, een app ter inspiratie voor leuke activiteiten met het gezin of een EHBO app. Je kan het niet bedenken of het bestaat.

  Lees meer
 • Duurzame GSM

  De levenscyclus van een GSM en de impact op het milieu en de samenleving hebben we al een besproken in onze vorige blog. Hier geven wij jou enkele additionele tips hoe jij nog meer kan bijdragen aan de duurzaamheid tijdens de levensduur van je GSM.

  Lees meer
 • Levenscyclus GSM met oog op duurzaamheid

  Wereldwijd zijn er zo’n 6 miljard GSM-gebruikers en in Europa heeft meer dan 95% jongeren een GSM. Maar wat weten we eigenlijk over onze GSM? Waar komt het vandaag, welke grondstoffen worden gebruikt, hoe wordt het gemaakt en wat gebeurt er achteraf mee?

  Lees meer
 • Hoe stel je je voicemail in?

  Je hebt een nieuwe simkaart gekregen bij Youfone en wilt graag jouw Voicemail instellen en gebruiken. Hier leggen we uit hoe je dit op 1-2-3 kan kan doen. Je voicemail wordt standaard geactiveerd zodra jij je simkaart hebt geactiveerd.

  Lees meer
 • Een beter bereik met Youfone

  Hallo? Hallooo? Ik hoor je niet... Gaat bellen, sms’en of internetten moeilijk doordat je slecht bereik hebt? Stap over naar Youfone of volg onderstaande stappen en we komen er samen uit!

  Lees meer
 • Emoji pakketten

  Kunnen we ons nog uitdrukken zonder emoji’s? Tegenwoordig gebruiken we voor alles een smiley en in sommige situaties zelfs heel specifieke. We hebben daarom de tofste emoji pakketten voor jou samen gebundeld om zo je chatberichten nog leuker te maken. 

  Lees meer
 • De beste weerapps

  Het weer is de laatse tijd nogal onregelmatig. Wie had er nu zoveel regen verwacht in de maand mei? Moet je een paraplu meenemen of kun je juist je zonnebril opzetten? Daarom dat het handig kan zijn om een weerapp te installeren dat betrouwbaar is. Youfone heeft de zeven beste weerapps voor jou op een rijtje gezet.

  Lees meer
 • VoLTE en VoWiFi

  “Sorry, de verbinding is slecht, herhaal je het nog eens?”, zal je als abonnee bij Youfone niet vlug meer zeggen. Met VoLTE en VoWiFi bel je als klant gewoon met je smartphone via WiFi of via mobiele data buitenshuis. Waarom zou je het gebruiken?

  Lees meer
 • Tips voor datagebruik in het buitenland

  Wees bewust met mobiel internetten buiten de EU! De kosten voor internet buiten de EU kunnen hoog oplopen. Binnen de EU kun je gewoon gebruik maken van je internetbundel, net zoals in België. 

  Lees meer
 • Youfone is gelanceerd in België

  Zoals beloofd zijn we sinds april 2021 live gegaan in België. Wie zijn we? Wat bieden we aan? Waarom kiezen voor Youfone? Ontdek hier alles over Youfone België, wat we te bieden hebben en wat de voordelen zijn van een aansluiting bij Youfone!

  Lees verder