Skip to main content

Vier handige tools om het perfecte kerstcadeau te kiezen

De maand december komt dichterbij en dat betekent… cadeautjes! Het is voor velen de leukste tijd van het jaar, maar je moet natuurlijk ook veel knopen doorhakken. Welk cadeau koop ik voor mijn familie en vrienden én hoe zorg ik ervoor dat ik iets krijg dat ik zelf wil?

 

Geen paniek, wij zetten vier handige tools op een rij die jouw decembermaand helemaal stressvrij maken.

 

1. Een website voor je verlanglijstje

Via Mijnverlanglijst.eu kan je makkelijk jouw verlanglijst samenstellen. Het handige aan deze website is dat jouw vrienden kunnen zien welk cadeau al afgevinkt is. Zo krijg je nooit twee keer hetzelfde geschenk en krijg je alleen de felbegeerde items van je verlanglijst.

 

2. Wo is Secret Santa?

Vier je Kerst met je familie of vrienden en heb je besloten elkaar een geschenk te geven? Geen zorgen, Draw Names is een online tool waarbij de organisator alle namen in een rad steekt. Later ontvangen alle deelnemers een e-mail waarin ze ontdekken voor wie ze Secret Santa mogen spelen. Het leuke hieraan is ook dat je een verlanglijstje kan samenstellen. Cadeaus kopen voor je nonkel verloopt vanaf nu vlekkeloos!

 

3. Hoe bij hoeveel je spendeert aan alle pakjes

Christmas Gift List geeft een duidelijk overzicht van hoeveel budget je hebt en hoeveel cadeaus je al hebt gekocht. Daarnaast zie je ook meteen hoeveel geld je al hebt uitgegeven. Minder kans dus dat jij je te hard laat gaan en je portefeuille de dupe wordt. De app houdt zelfs bij hoeveel cadeaus je al hebt ingepakt en hoeveel er last minute nog op jou staan te wachten.

 

4. Een online verlanglijst met geheime suggesties

De app Giftster is gelijkaardig aan mijnverlanglijst.eu. Het is een app waarop je jouw verlanglijst kan aanmaken en de verlanglijst van jouw vrienden kan raadplegen. Wat verschilt aan deze app is dat je een geheime suggestie kan toevoegen aan de lijst van één van jouw vrienden. Zo kan je toch nog een origineel cadeau voor jouw vriendin scoren.

 

Ben je nog op zoek naar een leuke attentie? Vergeet dan zeker niet dat je dankzij je Youcoins ook korting hebt bij verschillende partners.