Skip to main content

Zes leukste Netflix releases najaar 2023

Niets leuker dan op een herfstige maandagavond onderuitgezakt in je zetel onder een dekentje te kijken naar een leuke serie of film, toch? Dit najaar verschijnen er opnieuw heel wat nieuwe series en films. Het leukste najaarsprogramma vonden we naar onze mening op Netflix. Hieronder vind je zes Netflix releases die je zeker niet mag missen.

 

All the light we cannot see - 2 november

Deze verfilming van de gelijknamige oorlogsroman, die geschreven is door Anthony Doerr en in 2014 bekroond werd met de Pulitzer Prize, volgt het aangrijpende verhaal van twee tieners tijdens de Tweede Wereldoorlog. Marie-Laure is een blind Frans meisje en de dochter van Daniel, een slotenmaker die werkzaam is in het Parijse Natuurhistorisch Museum. Werner is een Duitse jongen die gedwongen wordt om voor de nazi's te vechten. En dan kruisen hun wegen…

 

Squid Game: The challenge - november

In 2021 was Squid Game een echte hype. Nu keert Squid Game terug met een controversiële spinoff serie. Waar de reeks in 2021 nog fictie was, zullen nu 456 échte mensen strijden om een prijzenpot van 4,56 miljoen dollar. Deze keer zullen de uitdagingen niet op leven en dood zijn zoals in de fictiereeks. Althans, dat hopen we toch!

 

The Crown seizoen 6 - najaar 2023

Klaar voor het laatste seizoen van Neflix’ historische drama over de Engelse kroon? In dit nieuwe seizoen zal de focus liggen op de periode tussen 1997 en 2005. Dit is de periode waar Tony Blair aan de macht is als premier, prinses Diana sterft en prins William en Kate Middleton elkaar leren kennen. Benieuwd hoe de makers deze historische feiten geïnterpreteerd hebben.

 

Obliterated - 30 november

Onder het motto ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’ gaat een eliteteam van de Special Forces feesten in Las Vegas nadat ze een bom onschadelijk hebben gemaakt. Midden in het feestgedruis en onder invloed van drank en drugs realiseren ze zich dat de bom die ze dachten onschadelijk gemaakt te hebben, eigenlijk een nepbom was. Ondanks hun beschonken toestand moeten ze vliegensvlug de echte bom opsporen en neutraliseren voor het te laat is.

 

Lupin: part 3 - 5 oktober

Op het einde van seizoen 2 was Assane op de vlucht voor de politie nadat hij ondernemer Hubert Pellegrini ontmaskerde wegens grootschalige verzekeringsfraude. Pellegrini liet het niet zomaar gebeuren en framede Assane voor moord, waardoor hij nu de meest gezochte man is in Frankrijk. Assane besluit dat het beter is voor zijn zoon Raoul en ex Claire als hij een tijdje uit beeld verdwijnt. Maar lang duurt dat niet… Het begin van een spannend nieuw avontuur.

 

The Fall of the House of Usher - 12 oktober

Deze miniserie is gebaseerd op het gelijknamige kortverhaal van Edgar Allen Poe dat gepubliceerd werd in 1839. In deze moderne herinterpretatie sterven de kinderen van een corrupte CEO die een farmaceutisch bedrijf leidt op mysterieuze en brutale wijze. Het verplicht de man om opnieuw in zijn schimmige verleden te duiken op zoek naar antwoorden.

 

Kijk jij er ook al naar uit om al deze Netflix series en films te kunnen kijken? Kijk ze zonder zorgen on the road met één van onze GSM-abonnementen. Veel data en kijkplezier gegarandeerd.